Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Vacature Leerkracht 0,8 fte (zwangerschapsverlof)

't Hazzeleger in Balk

Daltonschool ’t Hazzeleger is een school met ongeveer 140 leerlingen en 14 teamleden in het prachtige dorp Balk. Een bevlogen collegiaal team met oog voor de talenten van kinderen. Een school waar je fijn les kunt geven en ook zelf ruimte krijgt om te leren.  Wij werken vanuit het Daltonconcept, waar de kernwaarden verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, reflectie en effectiviteit de basis zijn. Wij zoeken een leerkracht voor de volgende vacature:

 

LEERKRACHT GROEP 5/6 (zwangerschapsverlof)

Vanaf 26 oktober 2023 zoeken wij een leerkracht voor de zwangerschapsvervanging van onze collega. Wij zoeken een leerkracht die het vak goed in de vingers heeft, een fijn pedagogisch klimaat kan scheppen en inhoud kan geven aan de leerdoelen van deze groepen. De werkdagen voor de vacature zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wij bieden:
* Fijne collega’s die samen het onderwijs vormgeven.
* Groepen met enthousiaste en leuke leerlingen.
* Een ervaren en enthousiaste duo collega.
* Gepassioneerd Daltononderwijs: kinderen leren voor het leven!
 

Leerkrachten, ouders en de kinderen vervullen samen een belangrijke rol bij ons op school. Voor succesvol onderwijs vinden we interactie & samenwerking in vele vormen belangrijk.

 

Schroom niet en zoek contact via Bert.boers@kykscholen.nl (i.a. directeur) . We geven je graag de gevraagde informatie! 

 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatietekst naar Jente Bulthuis via jente.bulthuis@kykscholen.nl