Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Directeur bij De Opslach (0.4 - 0.6 FTE)

Welkom De Opslach in Wommels!

Net zoals de opslag het begin markeert van een spannende kaatswedstrijd, vormt De Opslach in Wommels het startpunt van een avontuurlijke leerreis voor onze kinderen. Met een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van cultuur, beweging en muziek kunnen onze leerlingen volop ontdekken en zich breed ontwikkelen. Bij ons op school voel je meteen een warme, gezellige sfeer. Vanaf het moment dat je binnenkomt, merk je: hier ben je welkom en gewaardeerd. Dat is precies wat we elk kind willen bieden: een veilige en stimulerende omgeving waar ze zich thuis voelen en volop kunnen groeien. Welkom op De Opslach, waar elke dag een nieuw begin is!

Wij zoeken een directeur die...

Empathisch leiding kan geven, ons team goed kan ondersteunen, zodat we zelf beslissingen kunnen nemen en prioriteiten kunnen stellen. Vertrouwen in onze onderwijsprofessionals is essentieel, met ruimte voor input van experts binnen de school. Het tonen van lef wordt gewaardeerd.

De directeur moet in staat zijn strategische beslissingen om te zetten in praktische acties, met oog voor onze schoolcultuur. Ook legt hij/zij contact en verbinding met meerdere scholen. Actieve beheersing van de Friese taal en een sterke verbintenis met onze schoolvisie en -cultuur is fijn. Het uitdragen van het schoolplan en ondersteuning bieden aan ons team om gezamenlijke doelen te bereiken zijn belangrijke taken. Flexibiliteit, betrokkenheid en aanwezigheid bij regionale gebeurtenissen, zoals het pleinfeest en dorpsfeesten, zijn vanzelfsprekend.

Wat ga je krijgen als directeur...

Als directeur van De Opslach kom je terecht in een hecht team waar open en transparante communicatie hoog in het vaandel staat. Je werkt nauw samen met onze kwaliteit- en ontwikkelingscoördinator (voorheen intern begeleider) om de leerlingenzorg en kwaliteitsnormen te waarborgen. Je wordt onderdeel van een professionele cultuur waarin je niet alleen een voorbeeld bent, maar ook actief bijdraagt aan de ontwikkeling van onze school en graag dat extra stapje zet.

Naast De Opslach krijg je ook KyK...

De Opslach is één van de ruim 30 scholen van KyK. KyK staat bekend om het avontuurlijke onderwijs dat we aanbieden in een uitdagende omgeving die geschikt is voor iedereen. Als directeur krijg je ruimte voor je eigen ontwikkeling. Het is belangrijk om te weten dat wij ons als stichting richten op het faciliteren en organiseren van de organisatie, zodat het innovatievermogen van alle teams zich optimaal kan ontwikkelen. Zo ontstaat er een lerende organisatie met als doel verbinding tussen alle schoolteams. Als KyK-directeur ben jij een onmisbare schakel in ons Kollektyf.

Enthousiast?

Stuur dan, vóór 1 september, je motivatie naar Jente.bulthuis@kykscholen.nl. We zien ernaar uit om van je te horen!

Let op!

Naast de mogelijkheid om als directeur aan de slag te gaan bij ofwel 't Raerderhiem of de Opslach, is er ook de optie om beide directeurposities te combineren. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om de rol van directeur voor zowel 't Raerderhiem als de Opslach op je te nemen, waarbij de werktijd verdeeld wordt over 4 dagen per week.