Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Directeur bij 't Raerderhiem (0.4 - 0.6 FTE)

Welkom bij 't Raerderheim in Raerd!

Een paar straten verder hoor je het al: vrolijke geluiden van een groep kinderen. Hoe dichter je bij het hart van het mooie dorp Raerd komt, hoe meer het plezier voel- en hoorbaar is. Op het schoolplein van 't Raerderhiem zie je kinderen vol plezier genieten van de prachtige speeltoestellen. Wanneer je het plein oploopt, wordt het spel even onderbroken voor een grote glimlach en een uitbundig "hoi". Wat heerlijk om te zien hoe de kinderen vervolgens weer helemaal opgaan in het spel! Eenmaal in school overheerst een gemoedelijke sfeer, het geeft een gevoel van oprechte hartelijkheid en welkom zijn. Een warm gevoel dat je elk kind gunt. Welkom op 't Raerderhiem!

Wij zoeken een directeur die…

De sfeer van 't Raerderhiem kan evenaren: hartelijk en warm. Iemand die 's ochtends op het plein staat om de kinderen en ouders te begroeten met een stralende glimlach en een vriendelijk 'goedemorgen'. Een persoon die zichtbaar is voor en in het dorp en die met iedereen een praatje maakt. Deze directeur heeft een onderwijsachtergrond en straalt vertrouwen uit. Daarnaast staat de directeur stevig in zijn of haar schoenen en staat hij of zij met volle overgave tussen de kinderen én naast het team. Iemand die het team inspireert, steunt en vertrouwen geeft, niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en met plezier de uitdagingen van de dag aangaat.

Wat ga je krijgen als directeur…

Je krijgt een hardwerkend, maar vooral hecht en gemoedelijk team dat zich inzet voor een fijne en inspirerende leeromgeving. Dit team waardeert samenwerking en profiteert van de goed functionerende schoolomgeving. Ze hebben behoefte aan een directeur die hen kan faciliteren, met hen kan sparren en steun kan bieden bij nieuwe ideeën. Iemand die niet alleen professionele ondersteuning biedt, maar ook persoonlijke aandacht en een luisterend oor heeft.

Maar het belangrijkste wat je gaat krijgen: geweldige kinderen! Je zult ervaren hoe het enthousiasme en de leergierigheid van deze kinderen het werken op ’t Raerderhiem enorm plezierig maakt.

Naast 't Raerderhiem krijg je ook KyK…

‘t Raerderhiem is één van de ruim 30 scholen van KyK. KyK staat bekend om het avontuurlijke onderwijs dat we aanbieden in een uitdagende omgeving die geschikt is voor iedereen. Als directeur krijg je ruimte voor je eigen ontwikkeling. Het is belangrijk om te weten dat wij ons als stichting richten op het faciliteren en organiseren van de organisatie, zodat het innovatievermogen van alle teams zich optimaal kan ontwikkelen. Zo ontstaat er een lerende organisatie met als doel verbinding tussen alle schoolteams. Jij bent hierin als KyK-directeur een onmisbare schakel in ons Kollektyf.

Enthousiast?

Stuur dan, vóór 1 september, je motivatie naar Jente.bulthuis@kykscholen.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag!

Let op!

Naast de mogelijkheid om als directeur aan de slag te gaan bij ofwel 't Raerderhiem of de Opslach, is er ook de optie om beide directeurposities te combineren. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om de rol van directeur voor zowel 't Raerderhiem als de Opslach op je te nemen, waarbij de werktijd verdeeld wordt over 4 dagen per week.