Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Vacature Leerkracht 0,6 fte

Master Sneek

Wij willen graag dat kinderen zich blijven verwonderen, leren doorvragen, buiten bestaande kaders durven te doen en te denken. Dat vragen wij ook van leerkrachten die bij ons werken. Ben jij een creatief denker die niet alleen zwart of wit denkt maar ook alle kleuren ertussenin, dan zoeken wij jou! We hebben ruimte voor 0,6  fte in de midden- en bovenbouw.

De kinderen zoeken een rots waar ze op kunnen bouwen. Duidelijkheid en structuur is wat ze nodig hebben. Mocht je dat kunnen bieden in combinatie met interessante lessen die je samen met de kinderen en je collega’s gaat ontwikkelen dan pas je helemaal bij onze school. Wij bieden jou een prachtige plek met een fijn team en bijzonder leuke kinderen.

Mooie pluspunten van onze school: we hebben kleine groepen, er is een onderwijsassistent, een mooi en groot leerplein, een fijn gebouw om in te werken en het belangrijkste.. lieve kinderen en een heel leuk team!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Stuur dan je CV en een korte motivatie tekst naar Jente Bulthuis via: jente.bulthuis@kykscholen.nl

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je die uiteraard ook aan de directeur, Janny Vonk stellen via: 06-38239544.