Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Vacature onderwijsdeskundige kwaliteit

Welkom bij KyK

wij zoeken een adviseur onderwijskwaliteit op ons Service Bureau

Geloof jij dat een vriendelijke gebaar en compassie op het juiste moment een leven kan veranderen? Lees dan deze vacature en stuur iets naar ons op

 

Wat is KyK?

Bij KyK laten we kinderen zien wat zij de toekomst kunnen bieden. Daar is lef voor nodig. Waarom? Zonder lef kun je niet leren en kom je niet verder. Want leren doe je met vallen en opstaan, toch? Lef is volgens KyK vertrouwen op een goede afloop. Om vol zelfvertrouwen vooruit te durven kijken. Altijd met oog voor het kind. Bij KyK staat de toekomst elke dag voor de deur te trappelen. Om samen met de kinderen, leerkrachten en ouders op avontuur te gaan elke dag opnieuw. Duurzaam avontuurlijk onderwijs - verbonden met het platteland, en heel Fryslân. KyK, dat noemen wij nou Krêft yn Kollektyf.

 

Jij wil

met passie, plezier en enthousiasme voor het primair onderwijs in Fryslân samen met ons bouwen aan de onderwijskundige kwaliteit binnen onze scholen. Jij bent een bron van inspiratie zodat wij ons op onderwijskundig gebied nog meer kunnen onderscheiden in de regio. Dit doe je door met compassie en in verbinding  veel nieuwsgierige vragen te stellen. Laat je meenemen en verwonderen in de antwoorden die je op vragen krijgt zoals: Doen we de goede dingen?  Doen we de dingen goed?  Hoe weten we dat?  Hoe doen we de dingen die we doen? Hoe werken de stappen en keuzes die je maakt? Wat kunnen we er mee? Vinden anderen dat ook?

Jij gaat met de informatie die je verzamelt met een ondernemende houding aan de slag. Zo maak je analyses, geeft advies en veranker je onze huidige processen en beleid nog sterker in de organisatie. Je bent de drijvende kracht achter onze kwaliteitszorg. Door jouw authentieke en nuchtere houding plaats je jezelf in een sleutelrol die maakt dat mensen je om input, inspiratie of advies vragen. Mensen bellen je graag! Als vanzelf heb je een oordeel maar je bent niet oordelend. Een vriendelijk gebaar, een compliment of aanmoediging is de stijl je hanteert.

Ben jij Kyk?

In ons team binnen het servicebureau in Sneek past een HBO/WO geschoolde nieuwe collega die 3 dagen of meer ons team komt versterken. We houden van snelle denkers en pro actieve doeners. Je hebt HBO + / WO werk- en denkniveau en je hebt al enige werkervaring met kwaliteitsvraagstukken die van invloed zijn op onderwijs en kwaliteit en teamontwikkeling. 

Wat gaan wij je bieden?

Je hebt gelezen wat we zoeken en dat zorgt ervoor dat je hart een sprongetje heeft gemaakt. We zijn ons bewust dat we veel vragen en dat is omdat we het onderwerp ontzettend belangrijk vinden. We willen graag het beste onderwijs voor onze kinderen. Wanneer je bij ons binnenkomt hoef je niet direct weg te rijden in de hoogste versnelling. We werken je in op onze “eigen wijze” manier. We laten je groeien en je krijgt ruimte om je te ontwikkelen. Dat kan omdat we een team hebben die het elkaar gunt om een stapje te nemen.

Wij bieden je een fijne werksfeer met veel humor en daadkracht. Het servicebureau, waar je komt te werken staat in dienst van de scholen waar onze kinderen les krijgen. Wij hebben 33 scholen die staan in de steden en op het platteland van Fryslân. Bij alles wat we doen hebben we dat voor ogen.

Wil jij met ons meedoen? Stuur een brief of ‘iets’ met je CV naar Jente Bulthuis.  Dit kan voor 9 november 2023.