Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Orthopedagoog (ZZP'er)

0,2-0,4 FTE

Bij KyK Scholen zoeken we een orthopedagoog, bij voorkeur een zzp’er, met een sprankelende energie en een hart vol passie! Jij bent de stuwende kracht achter het begeleiden van onze leerlingen, ouders/verzorgers en collega’s bij leer-, gedrags- en ontwikkelingsvragen. Vanaf het eerste moment van diagnostiek tot het opstellen van gerichte plannen, ben jij hun rots in de branding. Maar je bent meer dan alleen een expert; je bent een inspirator die bijdraagt aan vernieuwing en beleidsontwikkeling. Met jouw enthousiasme en toewijding maak je echt het verschil!

 

KyK Scholen

KyK Scholen is geen doorsnee onderwijsinstelling. Wij vormen een avontuurlijke gemeenschap van 34 scholen in Fryslân, waar we elke dag samen met leerlingen, ouders en collega's op ontdekkingsreis gaan. Ons doel? Duurzaam onderwijs dat verweven is met het platteland en de regio Fryslân. Bij KyK noemen we dit: Krêft in Kollektyf. En daar kun jij een cruciale rol in spelen!

 

Wat verwachten we van jou?

Als orthopedagoog ben jij niet alleen een deskundige met een grondige kennis van Orthopedagogiek op WO-niveau, maar ook een ware bron van inspiratie en bevlogenheid. Jouw vermogen om nieuwe wegen te verkennen en anderen te enthousiasmeren met jouw passie voor onderwijs en ontwikkeling is bewonderenswaardig. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je anderen te inspireren en te motiveren, waardoor je een onmisbare steun bent binnen ons professionele netwerk.

Daarnaast speel je een cruciale rol als ondersteuner en adviseur voor collega's en betrokkenen. Je biedt niet alleen coaching, begeleiding en advies bij vraagstukken, maar draagt ook bij aan voorlichting, preventie en het ontwikkelen en implementeren van nieuw psychosociaal beleid en methodieken. Door voortdurend te waken over de kwaliteit van ons werk, zowel in de praktijk als op papier, zorg je ervoor dat we altijd de hoogste normen nastreven.

 

Wat hebben we voor jou in petto?

Naast betekenisvolle gesprekken en lekkere kopjes koffie (of thee), bieden wij:

  • De kans om op verschillende scholen in Fryslân aan de slag te gaan, waardoor je werkt met een diverse groep leerlingen en collega’s;
  • Een betekenisvolle functie voor 1 of 2 dagen in de week;
  • Volop ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij klaar om waardevolle inzichten te delen en een onschatbare bijdrage te leveren aan onze organisatie? En zie jij jezelf in deze rol, dan moedigen we je aan om te solliciteren. Dit kun je doen door je motivatie + CV te sturen naar jente.bulthuis@kykscholen.nl.

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en samen op avontuur te gaan!