Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Vacature Zwangerschapsverlof 0,8 FTE (groep 7-8)

DE SKULPE - HINDELOOPEN

Basisschool De Skulpe is dé basisschool van Hindeloopen en staat in één van Frieslands mooiste elf steden. De school voelt zich verbonden met de stad. De school wordt bezocht  door ongeveer 60 leerlingen en we werken in kleine combinatiegroepen.  De Skulpe is een algemeen bijzondere basisschool. Dit houdt in dat ons onderwijs uitgaat van degelijkwaardigheid van alle levensbeschouwingen en maatschappelijke stromingen. Op onze school is ieder kind, ongeacht afkomst en levensovertuiging, van harte welkom.

 

Onze school is een school waar kinderen werken en leren, een veilige plek waar ze zich kunnen ontwikkelen op het gebied van zelfvertrouwen, kennis, sociale vaardigheden en positief gedrag. De school wil een omgeving zijn waar ieder kind met plezier naar toe gaat. De Skulpe is een Blink-school. In Blink Wereld staat onderzoekend en ontdekkend leren centraal waarbij de echte wereld het uitgangspunt is. Blink Wereld laatkinderen zich verwonderen en maakt ze nieuwsgierig naar de wereld. Ze leren onderzoeken, zelf nadenken, de wereld ervaren en ontdekken - zodat ze actief hun kennis over de wereld vergroten en hun plek in de wereld vinden.

Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die graag onze collega wil worden.

 

Vacature Zwangerschapsverlof 0,8 FTE (groep 7-8)

 

Wij zoeken vanaf 8 januari 2024 een vervanger voor een leerkracht die met zwangerschapsverlof gaat. Kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar jente.bulthuis@kykscholen.nl

Er is een goede treinverbinding: traject Leeuwarden- Stavoren.