Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Disclaimer

 

De informatie op deze website, www.kykscholen.nl, wordt verstrekt voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie actueel en nauwkeurig is, kunnen we geen garanties bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website.

Alle acties die u onderneemt op basis van de informatie op deze website zijn op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van deze website of de informatie die erop wordt verstrekt.

Links naar andere websites worden verstrekt als gemak voor de gebruikers van deze website. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites die aan deze website zijn gekoppeld of waarnaar wordt verwezen.

Het gebruik van deze website impliceert uw acceptatie van deze disclaimer. We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen.