Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Week van de Openbare Scholen

18 t/m 22 maart 2024

Elk jaar vieren scholen de 'Week van de Openbare Scholen', een tijd om de waarden van openbaar onderwijs te vieren en de gemeenschap te betrekken bij het onderwijsproces. Het is een week waarbij scholen hun deuren openen voor ouders, leerlingen en andere belangstellenden, hen uitnodigend om de unieke sfeer en onderwijsmethoden van hun school te ervaren.

Bij KyK gaan we verder dan alleen het vieren van de 'Week van de Openbare Scholen'. Met 34 scholen verspreid over de gemeenten in Friesland, variërend van bruisende steden tot knusse dorpen, bieden wij een diverse en avontuurlijke onderwijservaring aan. Elke dag staan onze scholen open voor iedereen die ons avontuurlijke onderwijs, verbonden met stad, platteland en heel Fryslân, wil ervaren. Ontdek hoe wij kinderen voorbereiden op de toekomst met moed en vertrouwen.

Onze benadering van onderwijs draait om 'Krêft yn Kollektyf' - 'Kracht in Collectief'. Wij geloven in het samenbrengen van leerlingen, leraren en de bredere gemeenschap om een inspirerende omgeving te creëren waarin elk individu kan groeien.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat onze KyK scholen te bieden hebben, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met één van onze scholen en langs te komen voor een bezoek. 

Kom langs en ervaar 'Krêft yn Kollektyf' bij KyK!