Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Leerkracht groep 4 (0,6 FTE)

OBS De Wyken in Sneek

Ben jij klaar voor een avontuur in het onderwijs? Basisschool De Wyken is op zoek naar een enthousiaste leerkracht groep 4 ter vervanging van onze collega. De vacature is voor 3 dagen (het liefst op de maandag, dinsdag en woensdag).

 

Bij de Wyken draait alles om de kinderen. Onze missie en visie is krachtig: ieder kind doet ertoe, ieder kind wil leren en ieder kind kan excelleren. En dat is precies waar jij in beeld komt!

Wat bieden we? Een school waar ieder kind zichzelf mag zijn en zich veilig voelt. We streven naar een pedagogisch klimaat waarin kinderen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Wij zijn geen gewone school, wij zijn een dynamische school! Leerlingen, leerkrachten en ouders werken samen om een fantastische leeromgeving te creëren, gebaseerd op vertrouwen. Samen hebben we één doel: de ontwikkeling van kinderen stimuleren.

 

De vervanging duurt van 9 april 2024 t/m kerstvakantie 2024.

 

Is dit avontuur iets voor jou? Reageer dan door een leuke motivatiebrief en je CV te sturen naar jente.bulthuis@kykscholen.nl. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen te bouwen aan een geweldige schooltijd voor onze kinderen. Kom jij ons team versterken?