Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Vacature Leerkracht groep 8

SBO WetterWille in Sneek (0,6 - 1,0 FTE)

SBO WetterWille is een school voor Speciaal basisonderwijs aan de Simmerdyk in Sneek. Onze leerlingen komen grotendeels uit de Zuidwesthoek van Friesland. SBO WetterWille is een onderdeel van de Campus Simmerdyk, waarin we samenwerken met (V)SO SINNE. Wij zoeken een leerkracht voor onze groep 8. Wil je tussen de 0,6 fte en 1,0 fte werken? Wij zijn flexibel en willen graag met je in gesprek.


Wie ben jij?

Je hebt veel affiniteit met onze doelgroep; sbo leerlingen. Je kunt je didactisch goed differentiëren en je klassen management hierop inrichten. Je weet de onderwijsassistenten hierop in te zetten en aan te sturen, dit alles in een goede samenwerking. Feedback geven en ontvangen is standaard. Pedagogisch ben je sterk. Je voelt de leerlingen aan en past je handelen aan. Je beschikt over doorzettingsvermogen, bent flexibel en hebt humor. Je bent reflectief en wilt graag leren.

 

Voor meer informatie over de vacature stuur gerust een mailtje naar de directeur: peter.zeldenrust@kykscholen.nl. Enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatiebrief naar jente.bulthuis@kykscholen.nl